Tuesday, May 6, 2014

Nobody grows tired of something they can't have.

Vahepeal tegin läbisin enda esimese võistlushooaja. Ei olnud kerge, aga pagana mõnus on tagant järgi. Kõik on palju tähenduslikum ning eesmärgid toidavad.

Esimene võistlus oli Lõuna-Eesti karikavõistlus. Tundmatu tiik, kuhu sisse hüppasin oli suur ning enda ujumisvõimes ma veel nii kindel ei olnud. Konkurente oli rohkem, kui teistes võistlustes. Samas oli mõnus, et toimus minu enda treeningkohas ning tore oli ka üle pika aja korralikult süüa. Kehavoorus saavutasin 2. koha, kuid võimsa vabakavaga hüppas üks konkurent 4. kohalt ise teisele ning sealt ma ka langesin kolmandaks. Siiski super tulemus ning ise olen väga rahul, kogemused kaaluvad kõik üle ning kolmas koht näitas, et pingutused tasusid ära.


Keskel

Täpselt nädal aega hiljem toimus Reval Cup ehk Tallinna meistrivõistlused, mis oli väiksem võistlus. Ei tundnud seal ennast väga hästi - nädal ei olnud mulle piisav aeg, et täielikult taastuda, samuti ei olnud grimm kõige õnnestunum. Kolme mehe heitluses saavutasin algselt kolmanda koha, kuid seejärel keeldus võitja (kes oli selline mühakas, et pidasin teda meeste kategooria võistlejaks) dopingu proovist ja ta diskvalifitseeriti. Auväärt teine koht!


Seejärel kaks nädalat pausi ning saabus kõige suurem võistlus - Eesti karikavõistlused. Olgu tänatud, et need nii kiirelt tulid, tundsin, kuidas dieet hakkab juba vaimselt piirideni ära kurnama, füüsisest rääkimata.
Läksin sinna puhtalt kogemuse pärast, häid kohti ma sealt loota ei saanud. Minu vastas olid lisaks kahele suuremale ja kogenemale juuniorile veel ka see, kes mind Reval Cupis juba võitis. Samas see oli kogemus, mis tuleb edaspidi kasuks.

Üllatav oli see, et nüüd, kaks nädalat hiljem, välja puhanuna ning korraliku grimmiga võitsin ma kehavoorus seda juuniorit, kellele ma alles ühehäälselt kaotasin. Kahjuks sai mulle jällegi saatuslikuks vabakava (järgmine hooaeg pühendan sellele palju rohkem tähelepanu!) ning kokkuvõttes ma kaotasin talle ainult ühe punktiga. Ühe punktiga! Samas on tore teada, et see kõik jäi vaid vabakava taha ning mul on veel lootust kõrgemale pürgida. Auväärt neljas koht eestikatel!
Paremalt teine
Võistlustelt tormasin otse iseenda sünnipäevapeole. Algsete plaanide kohaselt oleksin pidanud hiljaks jääma, aga õnneks autasustati osad kategooriad varem ning ei pidanudki enda sünnipäevale hilinema. Pidu ise oli super, tore oli paljusid üle pika-pika aja näha, nendega vestelda (ning ka väga ägedaid kinke saada).


Minu saak

Edukas periood möödas, sügisel ma võistlema ei asu. Ei suuda veel üht dieediperioodi üle elada ning vaja ka leida aega massi kogumiseks. Kui esimene võistlusperiood mööda sai, asusime Sigridiga puhkuma - Kuressaarde Grand Rose Spasse, kuhu mul oli 250€-väärtuseline pakett võidetud. Baldahiinvoodi, duaalmassaaž, piiramatu spa-keskuse kasutus ning käte- ja jalgade hoolitsus. Kõige tähtsam on muidu hommiku- ja lõunasöök Rootsi lauas ja buffees, kus ma sain enda isusid piiramatult rahuldada. Ainus mure on muidugi see, et mul on ajutiselt täiskõhutunne ära kadunud. Ma võiksingi nagu lõpmatuseni süüa, samas üritan kuskile ise piiri ette tõmmata, et mitte endale liiga teha. Küll ta ajapikku taastub ning toitumise normaalseks tagasi saan.
Isegi WC-s oli klaasaken!


Saime isiklikud plätud ja hommikumantli.

Külmkapi olemasolu tuli meile üllatusena

Absoluutselt kõik hotellis oli roosikujuline või -dekoratsiooniga

Isegi õuest sai sauna minna



Sulps-sulps


Miks me osadel päevadel näeme päevasel ajal kuud, aga teistel päevadel mitte?

See kurb muinasjutuline fakt, et Kuu ja Päike tiirlevad kordamööda piki taevakaart ja kunagi ei kohtu, ei pea tõesti paika, päriselu on positiivsem. Põhjuseks on see, et Kuu tiirleb Maa ümber, samas kui Maa pöörleb ning tiirleb ka Päikese ümber. Kuna Kuu asukoht Päikese suhtes muutub, siis tänu see põhjustab kuu faaside muutuse. Analoogselt on ka Kuu nähtavusega Maa suhtes, Maa tiirlemise tõttu on tegelikult Kuu horisondi kohal 12 tundi ööpäevas ning need tunnid ei pea olema alati öised tunnid. Idee poolest peaks Kuu olema nähtav iga päev vähemalt mingi lühikese perioodi, erandiks on aeg, mil Kuu on noorkuu faasis - see tähendab seda, et kuu valgustatud pool on suunatud Maast eemale.


© Development 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis