Saturday, April 16, 2016

"Sa oled nii minu sarnane, et mul on sinust kahju"



Tegemist on süntekaga, mille leidsin vanematekodust (neil on mingi müstiline oskus asju hankida) ning muidugi otsustasin eeskujuliku lapsena selle nende juurest ära varastada ning enda koju tuua. Muidugi olen seda tasapisi vabadel õhtutel toksinud ja otsustasin ühe enda praegustest lemmiklugudest ära õppida. Mu lemmikkoht videos on muidugi lõpp, mil süntesaator otsad annab (olge mureta, nüüdseks olen ta juba tagasi korda saanud). Ärge liialt kriitilised olge, sest ma ei oska isegi noote veel lugeda.

Kui jutt korra lemmikasjadele läks, siis ühtlasi sai mu tuba väikese uuenduse, mis on väga suur fotolõuend. Lausa meeterkakskümmend pikk ja neli sentimeetrit paks:



Kes teab, mis filmist pilt pärit on, võib endale ise pai teha. Aga kes ei tea, siis - "Interstellar".

Ühtlasi tuli vahepeal tähtis kiri, et mind on vastu võetud Stevensi Tehnoloogiainstituuti. Tegu on väga uhke eraülikooliga, mis asub Hoboken, New Jerseys - see tähendab, et asukoht on võrratu:



Kõik filmides nähtud kuulsad kohad on jalutuskäigu kaugusel või lausa kooliterritooriumilt nähtavad. Muidugi on elu sellises kohas väga kallis, kuid eks elu erakoolis erinebki märgatavalt avatud ülikoolidest.

Kõik see roheala on ülikooli territoorium

On alles vaade New Yorkile
Need pargid paistavad kohutavalt ilusad

See, kuhu kooli ma lõplikult satun, peaks tegelikult lähiajal lõpliku otsuse saama, sest pakkumisi on tulnud piisavalt ja enam ma neid juurde ei ootagi. Seni aga ravin enda köha, nohu ja mul õnnestus ka õmblused enda kulmule järgmiseks 10 päevaks saada. Ilusat kevade algust teile ^_^


© Development 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis