Monday, January 23, 2012

I've had enough of this double-life I've been trying to hide

Ma käin üpriski palju jõusaalis. Võib arvata, et ma käin seal lõõgastumas, vaimu välja puhkamas. Et surun paarsada korda kangi ja olen end välja elanud. Samas võib arvata, et ma olen selline mees, kes kogub iga surumisega viha ja jõudu ning samal õhtul valan rusikalöökidega selle kellegi nõrgema peale välja. Eriti nüüd, kus mul lühemad juuksed on, võib tõesti peale vaadates arvata, et ma olengi selline skinhead või hoopis sõjaväelane.

Ma veedan palju aega arvutis. Kõrvalt vaadates võib tunduda, et olen lihtsalt sõltlane - et ma ei suuda facebookist või mängudest loobuda. Samas võib arvata, et ma olen hoopis muust sõltuvuses - et olen nümfomaan. Aga selle asemel, et minna tänavale süütuid tüdrukuid vägistama või prostituudile seksi eest maksma, selle asemel ma hoian ühiskonda enda eest kaitstuna ja rahuldan end tasuta netiporno vaatamisega.
Muidugi võib ka arvata, et ma veedan palju aega arvutis, sest seal olen ma elu eest peidus - et ma kardan reaalsust. Või, et ma ei oska sotsialiseeruda ja ainukesed sõbrad, kes mul on, on internetis, olgu nad siis päris või virtuaalsed inimesed.

Ma võtan kooli üpriski tõsiselt. Äkki sellepärast, et olen taibanud, et kodus pole midagi paremat teha ja nii roomangi iga päev kooli. Või äkki olen jälle see üksik hunt, kel pole õhtuti peale tuupimise midagi muud teha. Või äkki ma tahan endale head haridust, et saada meeldiva töökoha hea palgaga, et enda perekonda tulevikus ära toita. Või äkki ma lihtsalt kardan tulevikku ja ei taha elus läbi põruda. Võib-olla olen kõigest enda vaimusõltlane. Võib-olla on mul kõrgete ootustega vanemad ja kuna nad on mind seni elatanud ja toitnud, siis ma ei taha, et nad minus pettuks.

Mulle meeldib mööda tänavaid ringi joosta. Võib arvata, et ma kulutan enda energiat, et hiljem saaks rahulikumalt võtta. Või ma hindan enda tervist. Äkki ma lihtsalt loodan nii tuttavaid inimesi kohata. Võib-olla olen hoopis uhke ja tahan, et kõik näeksid, kuidas mina enda uhkete jooksutossudega ringi jooksen. Ehk mulle lihtsalt meeldib loodus.. või ehk mulle meeldib uusi vahetänavaid ja radu avastada. Äkki on mul lihtsalt internet kopa ette visanud ja ma otsin vaheldust. Võib-olla ma kogun joostes hoopis mõtteid. Võib-olla on see minu arusaam puhkehetkest. Fantaasiarikas kõrvalvaatleja võib mõelda, et ma valmistun ette, seks puhuks kui nafta peaks otsa saama ja me kõik peame hakkama jala ringi kõndima. Võib-olla ma äsja enne jooksma minemist nägin teleris filmi ühe invaliidist mehe elust, kes pidi terve elu ratastoolis veetma ja see inspireeris mind püsti tõusma ja nautima, et mulle on antud nii suurepärane kingitus nagu minu 2 jalga.



Milline neist mina olen?


Mine võta kinni..

2 kommentaar(i):

© Development 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis