Saturday, December 31, 2011

Gaudeamus igitur meenes dum sumus


 Olge alati rõõmsad, kuni oleme noored 


Viimased paar päeva on päris toredad ja perekesksed olnud.
Eile oli mu isal sünnipäev. Käisime koos tema ja emaga linnas itaalia restoranis söömas. Aga kuna meist keegi ei olnud eriti itaaliaköögi inimesed, siis kõik tellisid midagi, mis ei on peaaegu igas söögikohas olemas - traditsiooni inimesed. Sünnipäevaks kinkisime talle taskutranslaatori, et ta saaks sellega inglise keelt õppida.

Täna käisime kolmekesi Pärnus, Terviseparadiisis. Isal oli eelmisest aastast mingist sündmusest alles 60€ kinkekaart ja mida kõike selle eest ei saanud. Alguses olime poolteist tundi veepargis ja saunades, siis pooltundi jõusaalis ja saunades. Ning peale seda sain 45 minutit intiimmassaaži (okei, okei, tegelikult oli klassikaline massaaž). Ja peale seda läksime samasse majja buffetisse sööma, mis kujutas endast rootsi laua moodi asja. Ja pärast seda oli lihtsalt nii hea olla. Trenn tehtud, saunas ja vees leotatud, massaaži nautinud ning kõht täis head ja paremat, mida veel tahta..



Aa muide, kui te näete neid šampooni või dušigeeli pudeleid, mis on sellist ilusat punast värvi ja millel on peal kirjas, et nad on ergutavad ja sisaldavad tauriini ning koffeiini. Kas te siis kunagi ei mõtle, et peaks mekkima, äkki need on energiajoogi maitsega?

Ning autos sõites lugesin ma kohustusliku kirjandust, ehk Andrus Kiviräha "Mees, kes teadis ussisõnu". Raamat ise on selles suhtes hea, et see on ladusalt kirjutatud ja mõnus lugeda. Aga aeg-ajalt kisub asi päris imelikuks, nagu õigetele põliseestlastele kohane. Näiteks see, et naised magavad karudega ning nimitegelase isa sattus ühele sellisele karule enda voodis peale ja tahtis midagi ussisõnades lausuda (see on keel, millega saab loomi kontrollida), kuid siis ütles kogemata midagi saksa keeles, karu ehmus, hammustas tal pea otsast, siis kahetses, et ta kiimahoos midagi sellist tegi. Seejärel hammustas endal kahetsusest peenise otsast, ütles naisele, et enam nad ei kohtu ja jooksis metsa ära. Muidugi ei saa veel mainimata jätta elus ööbikute ajude söömist ning vaskussi, kes läheb suust sisse ja tuleb tagant poolt välja. Tipp-topp!



Mustad talved meeldivad mulle. Täna õhtul küll lumitab, aga minu arust oleks kõik hästi, kui üks talv jääks valge olemata.
Huvitav on mõelda, et idas algab uus aasta juba vähem kui 13 tunni pärast. Aga kas neil tuleb maailma lõpp ka siis varem?

0 kommentaar(i):

Post a Comment

© Development 2012 | Blogger Template by Enny Law - Ngetik Dot Com - Nulis